Byggföretag Vadstena

Stasys Bygg AB – byggföretag Vadstena

Individanpassad hjälp

Varmt välkommen till Stasys Bygg AB, ett byggföretag i närheten av Vadstena. Inom företaget finns en omfattande expertis och goda kunskaper inom våra verksamhetsområden. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med måleri- och byggarbeten såväl som städtjänster. Vår kompetenta personal kan hjälpa dig från början till slutgiltigt resultat. För att respektive kund ska bli helt nöjd med arbetet vi genomför kommer vi anpassa tjänsterna utefter de behov och önskemål som finns.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig! Och du – rut/rotavdrag gäller i de flesta fall! Läs mer på Skatteverkets webbsida.

Ett helhetskoncept

Stasys Bygg AB är byggfirman som kan hjälpa dig från start till slut. Vår breda expertis gör att vi kan erbjuda allt från målning och snickeri till diverse städtjänster. Att kunna anlita ett och samma företag för flera olika tjänster kan öka tryggheten och effektiviteten. Inga mellanhänder behövs, vi tar hand om hela processen. Läs gärna mer om oss här.

Små & stora uppdrag

Vårt byggföretag nära Vadstena har en bred kompetens och kan därmed åta oss uppdrag oavsett skala. Vare sig du har ett mindre måleriarbete eller ett omfattande byggprojekt kan du vända dig till oss. Vi kommer alltid anpassa arbetet så gott det går för att det ska passa ditt behov.

VÅRA TJÄNSTER

Byggföretag Vadstena

Stasys Bygg AB

GENVÄGEN 4, 599 32 Ödeshög
0702-56 94 16